Megbízhatóság, stabil háttér, gyorsaság, magas szintű minőség. Partnere vagyunk az internet világában, a lehetőség csupán Önre vár, hogy éljen vele! webroyal.hu webstudio Tatabánya - weboldal, weblap, portal, html, dinamikus, webáruház-webshop, internet, domain, hosting, tárhely.
 
 

   
Home Itt tartózkodik: Home Szolgáltatások technikai leírása
..::** webroyal.hu Webstudio - Tárhely, domain, weboldal :: Szolgáltatások technikai leírása **::..
Szolgáltatások technikai leírása PDF Nyomtatás E-mail
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

500 Mbit/s - 100 Mbit/s sebességű belföldi sávszélesség

Az Ön weboldalát és levelezésést kiszolgáló szerver számítógép 500  vagy 100 megabit sebességű, forgalmi korlátozás mentes kapcsolattal csatlakozik magyarországi gerinchálózat felé. Ez 62,5 - 12,5 megabájt / másodperc tényleges elérési sebességet biztosít.

 

99%-os rendelkezésre állás

Kiszolgáló szervereink megbízható, redundáns felépítésüknek és a telepített felügyeleti szoftvereknek köszönhetően a lehető legkisebb szolgáltatási kieséssel biztosítják oldalának elérhetőségét, e-mail címeinek működését.

 

Rendszeres adatmentés

A szerver számítógépen tárolt összes információ minden nap archiválásra kerül. Az archiv biztonsági mentés mellett folyamatosan egy független szerverre történik adatmentés, mely kiesés esetén szinte azonnal pótolni képes a kiesett szerver általi szolgáltatásokat.

 

cPanel aminisztrációs rendszer

A világ majd minden internet elérésű országában használatos cPanel rendszerek futnak Linux operációs rendszerrel ellátott szervergépeinken. A cPanel magas fokú biztonságot és emellett szabad kezelhetőséget és barátságos felhasználói felületet biztosít a felhasználók számára. A szervere adminisztrációs rendszere magyar nyelven is elérhető.

 

 

Interworx aminisztrációs rendszer

A jól ismert cPanel adminisztrációs rendszer egyik legnagyobb konkurenciája és fejlettségében vetélytársa az Interworx adminisztrációs rendszer. A világ sok országában elterjedt rendszer hazánkban csak néhány szolgáltatónál elérhető. Az admin panel Linux operációs rendszerrel ellátott szervergépeinken fut. Az Interworx magas fokú biztonságot és emellett szabad kezelhetőséget és barátságos felhasználói felületet biztosít felhasználóink számára. A szerver adminisztrációs felülete, rendszere magyar nyelven is elérhető.

 

Részletes webstatisztika szolgáltatás

Minden előre kialakított tárhely csomagunkhoz jár egy látogatottsági statisztika, amely hasznos információkkal látja el Önt a weboldalára érkező látogatók földrajzi helyzete, az általuk használt böngésző program típusa, stb. tekintetében, hasznos kimutatásokat készít weboldala látogatottságáról. A statisztika a tárhely kihasználásától és felhasználási módjától független, a cPanel / Interworx szolgáltatási rendszer biztosítja.

 

Spam védelem

E-mail kiszolgáló rendszerünk lehetőséget biztosít a kéretlen reklámlevelek (SPAM) kiszűrésére, elkülönítésére és törlésére, hogy ne tudják elárasztani postafiókját a kéretlen reklámlevelek.

 

Vírus szűrés

Levelező rendszerünk beépített vírus szűrője nem engedi, hogy a vírust vagy internetes férget tartalmazó levelek megérkezzenek a postafiókjába, már a kézbesítés előtt visszautasítja ezeket, hogy Ön a legnagyobb biztonságban érezhesse megát!

 

FTP feltöltési lehetőség

FTP - File Transfer Protocol - Állományok átvitelére alkalmas protokoll. Ön egy úgynevezett FTP segédprogram segítségével töltheti fel saját anyagait szervereinkre. Ilyen program például a Windows alatt használatos Total Commander vagy CuteFTP.

 

Egyéni 404-es hibaoldal

Saját hibaoldalak elkészítésével Ön professzionálisabb megjelenést kölcsönözhet weboldalainak. A látogatót egy sikertelenül beírt jelszó, vagy egy helytelen címmel megadott aloldal esetén sem rémiszti meg a felugró - a 404-es hibát ékes angol nyelven közlő - oldal. A saját hibaoldal visszatereli az oldalra érkezőt a tartalomhoz és nem utolsó sorban anyanyelvén közölheti vele a sikertelenség tényét.

 

Webes levelezési felület

Webmail szolgáltatásunk segítségével Ön bárhol, bármikor hozzáférhet a leveleihez egy internet böngésző segítségével (különösen előnyös például internet kávézók esetében) és bármit megtehet, amit otthoni levelezőprogramjával végezne. A szolgáltatás magyar nyelven is elérhető, a hozzáférést biztonságos SSL kapcsolaton keresztül nyújtjuk minden postafiókhoz. Ön 2-3 különbőző Webmail szoftver körzül választhat szervereinken.POP3/IMAP hozzáférés

Az Ön levelező szoftvere POP3 és IMAP protokoll segítségével tudja letölteni a leveleket szervereinkről a saját számítógépére, illetve hasonló módon tud Ön levelet küldeni szervereinken keresztül.

 

E-mail cím tárterület

Ön kérheti adott méretű E-mail fiókok beállítását, de lehetőség van hogy maga szabályozza a fiókok méretét. Szervereinken szintén lehetséges a béretl területig terjedően az e-mail fiókok korlátlan használata.

 

PHP futtatási lehetőség, dinamikus tartalom

Önnek lehetősége van programokat elhelyezni a szerveren, amelyek segítségével dinamikus oldalakat alkothat, illetve különböző funkciókkal egészítheti ki weboldalait. Webszervereinken PHP5-ös verzió fut (5.3.9).

 

MySQL adatbázis használati lehetőség

Elkészült programjai rendelkezésére állnak adatbázis kiszolgálóink, amelyek MySQL szoftverrel (5-ös verzió - 5.1.56) üzemelnek. Ön annyi adattáblát hozhat létre, amennyire alkalmazásának csak szüksége van.

 

Dinamikusan bővíthető csomagok

Az Ön által megrendelt szolgáltatáscsomagot kérésére megnöveljük, újabb szolgáltatásokkal látjuk el akár perceken belül. Igény esetén magasabb csomagot választhat, de személyes igényeinek kiszolgálására egyedi beállítások szerint is módosíthatók csomagjaink.

 

Aldomain

Az aldomain (subdomain) a fődomain nevéből és egy előtte álló névből áll. Például ha a fődomainünk a www.legszebbkepek.com képgyűjtemény portál és szeretnénk készíteni egy olyan domaint, ahol csak az állatokkal kapcsolatos képek találhatóak meg, akkor érdemes létrehozni egy aldomaint.

PÉLDA: allatok.legszebbkepek.com (http://allatok.legszebbkepek.com)

Az aldomain előtagjának nevét tetszőlegesen választhatja meg.

 

Parkolt domain (Mutató)

A parkolt domainek (parked domains) igazából domain mutatók, melyek "rámutatnak", vagy "ráparkolnak" a már tárhelyen létező más domain nevekre. Így például az ékezet nélküli urlapkeszites.hu domainre rá lehet parkoltatni az ékezetes űrlapkészítés.hu domaint egyetlen cPanel / Interworx webtárhelyen belül, így mindkét domain az urlapkeszites.hu webtárhelyén lévő tartalmat fogja megjeleníteni.

 

Hozzáadott domain (Másodlagos)

A hozzáadott domain (addon domain) tárhelyhez rendelése hasonló az aldomain (subdomain) beállításaihoz. A hozzáadott domainnek van saját mappája, elérési útja és fájl beállításai, melyek segítségével tudjuk tárolni a weboldalakat, képeket, dokumentumokat, vagy bármilyen egyéb fájlt. A hozzáadott domain úgy viselkedik, mintha minden domainnek külön tárhelye lenne, miközben mindegyik ugyanahhoz a felhasználóhoz tartozik. A hozzáadott domain legnagyobb előnye az, hogy nem kell mindegyik domainhez új cPanel / Interworx admin felületet beállítani. Mivel ugyanabból a felhasználói fiókból egyszerre több domain beállításai is elérhetőek, a domainek kezelése egyszerűvé válik.

MEGJEGYZÉS: úgy is hozzá lehet adni a tárhelyhez egy új domaint, hogy egy már meglévő aldomain könyvtárára irányítjuk a hozzáadott domain főkönyvtárát.

 

 

DNS szolgáltatás

A Domain Name System (DNS), azaz a tartománynévrendszer egy hierarchikus, nagymértékben elosztott elnevezési rendszer számítógépek, szolgáltatások, illetve az internetre vagy egy magánhálózatra kötött bármilyen erőforrás számára. Gyakran használt analógia a tartománynévrendszer magyarázatához, hogy az internet egyfajta telefonkönyve. A DNS lehetővé teszi internetes erőforrások csoportjaihoz nevek hozzárendelését olyan módon, hogy az ne függjön az erőforrások fizikai helyétől. Így a világhálós (WWW) hiperlinkek, internetes kapcsolattartási adatok konzisztensek és állandóak maradhatnak akkor is, ha az internet útválasztási rendszerében változás történik, vagy a résztvevő mobileszközt használ. Az internetes tartománynevek további célja az egyszerűsítés, egy domainnevet (pl. www.pelda.hu) sokkal könnyebb megjegyezni, mint egy IP-címet, mint 208.77.188.166 (IPv4). A felhasználók így megjegyezhetik a számukra jelentést hordozó web- (URL) és e.mail címeket, anélkül, hogy tudnák a számítógép valójában hogyan éri el ezeket. (Wiki)

Szolgáltatásaik közt a cPanel rendszerek 2 önálló DNS, míg az Interworx rendszerek 5 önálló DNS kiszolgálói szerverrel vannak ellátva, mely biztosítja a stabil és szabályszerű működést, valamint a nagy fokú elérhetőséget. 

 
Antitoxin Kft. - Kártevőirtás - Rovar- és rágcsálóirtás
 
 
 

Cylex Tudakozó Silver Díj
Apróhirdetés ingyenSzállásfoglalás, szobafoglalásIngyenes cégkatalógus regisztrációIngatlan hirdetés feladás ingyenIngyenes linkgyűjtemény


 
Domain - wyw.hu

 

Elégedetlen szolgáltatójával?

Tegyen próbára minket. Most a teljes áttelepítést elvégezzük Ön helyett, díjmentesen.

Miért érdemes minket választania?

 • Ingyenes Adatbázis Áttelepítés
 • Ingyenes Script Áttelepítés
 • Ingyenes Fájl Áttelepítés
 • Korlátlan Adatforgalom
 • Dell, Intel szerverek
 • Multinacionális partnerháttér
 • Support
   

Rendelkezésreállás

 • 99% rendelkezésreállást garantálunk ügyfeleinknek.
 • Tárhelyeinken tárolt weboldala így mindig elérhető lesz
 • Biztonságos Dell szervergépek CentOs operációs rendszerrel
 • Biztonságos Intel szerver CentOs operációs rendszerrel
 • 24 órás rendszergazdai felügyelet
 • Webftp szolgáltatás
 • PHPmyadmin felület
 • Teljes körű adminisztrációs felület
   

Copyright © 2010 - 2012 webroyal.hu - Partner az internetben. All Rights Reserved.

Top